Totul despre domenii

La Ahost noi facem inregistrarea domeniului mult mai accesibila si rapida!

Domenii - Ahost

Inregistrare

Suntem specializati in solutii de gazduire de mare viteza. Avem o gama larga de optiuni de gazduire concepute pentru a fi potrvite nevoilor tale. In cazul in care nu ai gasit ceea ce iti doresti putem descoperi impreuna solutiile personalizate.

Transfer domenii - Ahost

Transfer

Domeniul tau se afla in alta parte? Ahost realizeza transferul domeniului tau foarte usor. Il facem chiar mai mult decat simplu prin furnizarea de ghiduri curpinzatoare si suport pentru fiecare etapa a procesului de transfer de domeniu.

Subdomenii - Ahost

Subdomenii

Un subdomeniu este de fapt tot un domeniu care apartine unui domeniu mai larg. Spre exemplu magazin.companie.ro este un subdomeniu al companie.ro. Protejeaza-ti marca si iesi in evidenta in fata competitorilor cu noi extensii de domeniu precum .club, .app sau extensii geografice precum .cr, .dj etc.

Hai sa vorbim, avem mult mai mult!

Totul incepe cu un domeniu perfect. Un nume de domeniu personalizat este necesar pentru a iti ajuta publicul sa te gaseasca si pentru a iti creste credibilitatea in online.

Cu un domeniu potrivit si cu adrese de e-mail profesionalae totul este gata. Fa-ti aparitia in online, acum este momentul sa castigi si sa-ti faci business-ul cunoscut.

Domenii - Ahost
Uptime 99.9% - Ahost

Gazduire pentru agentii

Gazduire web rapida si sigura care ofera performanta necesara. Complet scalabila, astfel incat poti modifica caracterisiticile ori de cate ori iti doresti. Astfel, performantele sunt personalizate si marite atunci cand ai nevoie.

Gazduire web dedicata - Ahost

Gazduire web dedicata

Iti oferim performante de clasa mondiala, cu un hardware puternic dedicat, latime foarte mare de banda, un hardware dedicat foarte puteric si o putere de procesare uimitoare. Astfel, nu vei avea nicio grija cu privire la administrarea serverului.

Panou de control - Ahost

Un panou de control pe care oricine il poate utiliza

Foloseste-te de puterea si simplitatea panoului de control usor de folosit pentru a gestiona toate serviciille pe care ti le doresti.

Viteza de incarcare - Ahost

Viteza unei rachete

Servere rapide precum rachetele de asta ai nevoie. Cu o crestere a performantei de 300%, datorita serverelor premimum cu o densitate scazuta, timpii de incarcare ale site-ului tau vor striga dupa concurenta.

FAQ. Pentru alte intrebari nu ezita sa ne contactezi.

Contact
Ce este domeniul?

Domeniul este un identificator al unei paigini web pe internet. Firmele si companiile pot fi gasite pe internet cu ajutorul numelui de domeniu. De exemplu, numele de domeniu www. DomeniiClub.ro serveste pentru a gasi registratorul DomeniiClub in retea.

Ce reprezinta domeniile de nivel superior?

Domeniul de nivel superior (TLD) este acea parte din numele de domeniu gasita la sfarsit dupa punct (de exemplu, https://www.exemplu.ro). Exista diferite domenii de nivel superior .com, .org, .biz, .net, etc.

Ce este codul de autentificare? De ce am nevoie de el?

Codul de autorizare (sau codul PPE) este un fel de parola utilizata pentru a va proteja domeniul de la a fi transferat altui registrator fara ca proprietarul domeniului sa stie despre acest lucru. Acest cod este atribuit domeniului de catre registratorul in care este inscris. Vei fi obligat sa furnizezi acest cod atunci cand decizi sa iti transferi domeniul.

Cum aleg numele de domeniu?

Identificarea celui mai bun nume de domeniu pentru site-ul tau este una dintre sarcinile cele mai dificile atunci cand se stabileste o noua prezinta in mediul online. Nu va doriti sa schimbati numele de domeniu de mai multe ori. Este o schimbarea negativa pentru branding si pentru SEO, deci ceea ce alegi trebuie sa functioneze bine pentru o perioada lunga de timp.

Tehnologie de top

Cele mai bune tehnologii de web hosting si web development